Hockey

Inschrijven voor 7 november 2024

Inschrijven >

Er zijn nog 41 inschrijfplekken

Datum 8 november 2024

Locatie Caraiben 1

Prijs €2.00

Organisatie HC Eemvallei

Data
Deze activiteit vindt plaats op de volgende data. Staan hier meer dan 2 à 3 data kies dan bij inschrijven voor de data en tijden die jou het beste uitkomen. Een kennismaking bestaat normaal uit 2 tot 3 trainingen tenzij anders aangegeven.

Datum Starttijd Eindtijd
8 november 2024 16:00 17:30
15 november 2024 16:00 17:30

Kom lekker hockeyen bij HC Eemvallei!

Ook ooit goud veroveren op de Olympische Spelen? Of eerst maar gewoon samen met teamgenootje lekker bewegen en wedstrijden spelen? Dat kan bij HC Eemvallei.

We doen mee met Kies je Sport en organiseren daarnaast op diverse momenten proeftrainingen. Onder leiding van onze trainers doe je oefeningen, spelletjes en een echt partijtje. Als het mooi weer is, zetten we ook de stormbaan op.  Je krijgt het bitje van ons. Een hockeystick en eventueel scheenbeschermers krijg je elke proeftraining in bruikleen.  

HC Eemvallei is een gezellige club met bijna 1100 leden waar iedereen van jong tot oud met veel plezier kan hockeyen. Prestatie en gezelligheid gaan hand in hand. Het sociale karakter staat voorop, zodat de hockeysport door de hele familie beoefend kan worden op elk gewenst niveau. Hockey is een sociale teamsport waar je samen overwinningen viert en leert omgaan met verlies. Naast het ‘gewone’ veldhockey in de buitenlucht, kan er in de wintermaanden ook gehockeyd worden in de zaal. Meer info: www.hceemvallei.nl

Extra gegevens

Type sport Hockey

Minimale leeftijd 4

Maximale leeftijd 12

Contactpersoon

Naam Maarten van der Wielen

Telefoonnummer 0630532731

E-mailadres welkom@hceemvallei.nl

close