Doe mee met de Schoolsport-activiteiten! Zo ontdek je verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort. Misschien vind je een sport die je zo leuk vindt, dat je ermee verder wilt!

Maak kennis met verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort!

Doe mee. Schrijf je in!

Wisseling buurtsportcoaches project Schoolsportkampioenschappen

De afgelopen jaren waren Eva en Ilona de bekende buurtsportcoach gezichten van het project Schoolsportkampioenschappen. Samen met Margriet (Amersfoortse Sportfederatie) waren zij de vaste aanspreekpunten voor de basisscholen en sportverenigingen.

Graag willen we jullie informeren dat dit gaat veranderen. In de afgelopen periode heeft er een verschuiving plaatsgevonden in het team van Buurtsportcoaches. Taken zijn herverdeeld en zowel Eva als Ilona gaan de komende periode een nieuwe uitdaging tegemoet. Dat betekent dat het team ‘Schoolsportkampioenschappen’ wordt vernieuwd met twee nieuwe gezichten: Mark Schepp en Nadine de Goede zullen vanuit het buurtsportcoach team de rol van Eva en Ilona gaan overnemen.

Beiden zijn ze al jaren werkzaam in Amersfoort en goed bekend met de werkwijze van zowel basisscholen als sportverenigingen. Ze zijn erg enthousiast om aan de slag te gaan!

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande? Neem dan contact met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens Eva en Ilona bedankt voor de prettige en sportieve samenwerking de afgelopen jaren!

close