Doe mee met de Schoolsport-activiteiten! Zo ontdek je verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort. Misschien vind je een sport die je zo leuk vindt, dat je ermee verder wilt!

Maak kennis met verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort!

Doe mee. Schrijf je in!

Kom schoolschaatsen op het Eemplein!

 

Al weer voor de 5e keer wordt door Stichting Eem On Ice de schaatsbaan (van meer dan 600 vierkante meter) op het Eemplein opgebouwd. Dit jaar ligt het ijs er van vrijdag 24 november tot en met zondag 7 januari. In deze periode kunnen er zo’n 20.000 kinderen, jongeren en volwassenen komen schaatsen. 

Ook dit jaar worden er weer schaatslessen voor de basisschoolleerlingen gegeven! De schaatslessen duren ongeveer een half uur. Hierin leren de kinderen de basis van het schaatsen. Na de les mogen de kinderen ook nog vrij schaatsen. In totaal staan de kinderen een uur op het ijs. De kinderen hoeven geen schaatsen mee te nemen, deze zijn op de ijsbaan aanwezig. Het mag natuurlijk wel (geen noren). De schaatslessen worden gegeven tijdens schooltijd (tussen 09.00 en 14.00 uur). Voor meer informatie en reserveren: http://www.winterparadijs-amersfoort.nl/scholen.html

 

close