Doe mee met de Schoolsport-activiteiten! Zo ontdek je verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort. Misschien vind je een sport die je zo leuk vindt, dat je ermee verder wilt!

Maak kennis met verschillende sporten en sportverenigingen in Amersfoort!

Doe mee. Schrijf je in!

Zonnige afsluiting 80e Schoolvoetbaltoernooi

 

Op zes woensdagmiddagen in maart en april namen meer dan 160 teams van groep 5/m 8 deel aan het grootste schoolsporttoernooi van het jaar; het Schoolvoetbaltoernooi. Dit toernooi werd inmiddels al voor de 80e keer georganiseerd door svb033. Wethouder Hans Buijtelaar heeft tijdens de spannende laatste toernooidag op 18 april de prijs uitgereikt aan het winnende team jongens groep 5/6. Na een middag met hele spannende wedstrijden kwam het team van School op de Berg in deze categorie als winnaar uit de bus en kreeg een mooie beker en kampioensshirts uitgereikt. Ook is de heer Flip van der Pol door de wethouder in het zonnetje gezet als dank voor zijn inzet: hij is al 49 jaar betrokken bij de organisatie van dit mooie evenement. 

Eerder zijn al de volgende kampioenen gehuldigd (de finalewedstrijden van deze categorieën vonden in de afgelopen weken al plaats):

Meisjes groep 7/8:                        Pallas Athene

Jongens groep 7/8:                        Wijde Wereld

Meisjes groep 5/6:                        Breede Hei

close