Floorball groep 3 t/m 8

Floorball is een van de snelste sporten van Nederland. Neem lichtgewicht kunststof materiaal, een sporthal met boarding, eenvoudige regels, een bank vol wisselspelers en je hebt floorball: de snelste teamsport ter wereld. Het lijkt op ijshockey, maar dan in de zaal.

Wat moet je meenemen?

Neem je sportkleding mee en goede zaalschoenen. Iemand van de Sonics zal je team welkom heten, waarna we na een korte uitleg kunnen beginnen!

Scheenbeschermers zijn niet toegestaan!!

Tijden

Het Floorball toernooi duurt van 9:00 uur tot 16.00 uur. De exacte tijden worden bekend gemaakt zodra het aantal inschrijvingen per categorie bekend zijn. Normaliter zijn de tijden verdeeld: zoals onderstaand

9.00-10.30u Groep 3&4

11.00-13.00u Groep 5&6

13.30 - 16.00u Groep 7&8

Het Toernooi:

We beginnen met een korte uitleg en daarna kun je direct aan de slag. Het toernooi bestaat uit wedstrijden van ca. 10 minuten. Aan het einde van het toernooi gaat het beste team met de beker naar huis!

Er wordt 4 tegen 4 zonder vaste keeper gespeeld. Jongens en meiden spelen gemengd. Er zijn geen aparte jongens of meiden poules. Leuk weetje de winnaars van het laatste toernooi was een team bestaande uit alleen maar meiden!

Kijk hier hoe leuk Floorball is! Als je op de link drukt zie je een leuke aflevering van Zapp sport over Floorball Uitzending gemist van Zappsport, The battle floorball, op Nederland 3 

 

 

 

Schrijf je hier in!

close